Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Αφροδίτη Αλ Σαλέχ...ή αλλιώς Βούγιας ή αλλιώς Χρυσοχοϊδης

Η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ,δεν βγήκε στην πασοκική κλαρίτσα,από τον Βούγια ,που λένε και οι αποκαλύψεις.. Η Αφροδίτη όμως ..ανίδεοι, έπαιξε σε ένα απογευματινό σίριαλ ένα ρόλο,ούτε καν θυμάμαι ποιο..άρα ήταν ηθοποιός.Ως εκεί No Problem για τις φωτογραφήσεις..το Mega Problem είναι...πως μια γυμνή ηθοποιός, έγινε σύμβουλος του Χρυσοχοϊδη,Υπουργό Ασφάλειας του Πολίτη και ξαφνικά τώρα άρπαξε και την εκπομπούλα της ,στην ΕΡΤ.!

Η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, ηθοποιός και  πρώην σύμβουλος του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, απέκτησε μετά τον ανασχηματισμό  εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, και έτσι δεν θα χρειαστεί να περιμένει στην ουρά μαζί με τους συμβασιούχους.

 

Μέχρι στιγμής η ΕΡΤ δεν έχει δημοσιοποιήσει το πόσο θα κοστίσει η εκπομπή «Φυλές της Αθήνας»την οποία θα παρουσιάζει και θα επιμελείται από τη νέα σεζόν η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, ένα πρόσωπο που δίχασε από την πρώτη στιγμή, όταν ανέλαβε κρατική θέση μετά τις εκλογές του περασμένου Οκτώβρη δίπλα στον υφυπουργό Σπύρο Βούγια ως ειδική σύμβουλος για τα θέματα Μετανάστευσης.

 

Τις αντιδράσεις για την θέση στην ΕΡΤ έρχεται να πυροδοτήσει και μια γυμνή φωτογράφηση που είχε κάνει η πρώην σύμβουλος του υφυπουργού το 2001,για λογαριασμό ανδρικού περιοδικού. Οι προκλητικές φωτογραφίες σε στυλ Λάρα Κροφτ «ξεθάφτηκαν» εννιά χρόνια αργότερα από τους επικριτές, δίνοντας «τροφή» για σχόλιασε όσους την αντιπαθούν στους κόλπους της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου